Slider

Resultaten

“Coaching werpt zijn vruchten af”

Voor de coachee :

Hij voelt zich beter, meer gefocust, aanwezig en heeft een heldere kijk op de dingen. Hij is weer gemotiveerd en heeft genoeg vertrouwen om nieuwe uitdagingen aan te gaan.

 

Voor de werkgever :

Een Amerikaanse studie (PwC – Price Waterhouse) heeft aangetoond dat de ROI (Return On Investment) van coaching minstens 7 keer groter is dan de kosten die eraan verbonden zijn.
Coaching leidt in het algemeen tot bezinning en inzicht. Met deze globale aanpak kunnen we blijvende resultaten behalen.
Het potentieel wordt ten volle benut, met focus op alle dimensies van de coachee en van zijn organisatie.

 

GETUIGENISSEN :

« Nicolas heeft mij als coach geholpen om in mijzelf te blijven geloven, om mij bewust te worden van mijn vaardigheden, competenties
en om mijn ervaring te benutten. »

Magali

«Nicolas luistert en helpt je om in jezelf de sleutels te vinden die deuren openen.»
Charlotte

« Nicolas luistert echt naar zijn gesprekspartners. Hij was voor mij een echt klankbord tijdens onze gesprekken,
gaf blijk van empathie én van een kritische kijk, maar altijd constructief en respectvol.
Dat is precies wat ik verwachtte van een coach. Hij heeft mij echt geholpen om mijn keuzes te verduidelijken en een nieuwe uitdaging aan te gaan.»

Yves

« De economische realiteit van bepaalde activiteitensectoren verplicht de mensen op het terrein om zich permanent aan te passen en zelfs hun
diepst gewortelde zekerheden te herbekijken. Niet iedereen weet even goed om te gaan met die veranderingen. Sommige medewerkers hebben behoefte aan steun, aan iemand van buitenaf die hen helpt om zich opnieuw te oriënteren. Daarom heb ik contact opgenomen met Obvio-coaching/AHEAD.
Het was de eerste keer dat ik zoiets deed en ik moet zeggen dat ik het iedereen kan aanraden.
Het is een echte investering in de toekomst en in je menselijke kapitaal. Ik wil de heer Goffaux van harte bedanken voor zijn goede raad
en nauwkeurige rapportering.»

François – General Manager